Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

Povestea site-ului

Totul a inceput in 2007, cand am aflat de site-ul www.clubpenguin.com . Am jucat sub numele de pangag, pana in 2008, cand i-am spus tatalui meu ca vreau si eu un site. El mi-a spus ca o sa ma invete sa fac un site, si, Doamne, ce fericita mai eram! Imi imaginam tot felul de lucruri, ma gandeam ca o sa fac un site ca si clubpenguin, numai ca in loc de pinguini, o sa fie soareci, ca si Mikey Mouse.
Dar cand mi-am dat seama ca nu e asa, am fost putin dezamagita. Minunata mea lume imaginara a fost inlocuita cu simple postari pe un blog tip blogger. Oricum, tot eram fericita ca aveam un site. Prima mea postare a fost cu High School Musical si cu Hannah Montana, fiind inebunita dupa asta la vremea respectiva. Apoi nu am mai postat nimic timp de cateva luni. Apoi am reluat, punand pe site fel de fel de poze. Avea un sablon roz.
In vara lui 2009, prin Iunie, eram pe plaja cand am intalnit o fata cu 1 - 2 ani mai mare decat mine. Am intrat in vorba, iar ea imi spunea de filmele ei preferate, Twilight, Harry Potter, Stapanul inelelor, eu doar auzind de ultimile doua optiuni. Imi spunea cu se leaga actorii de filme, si, ma rog, alte lucruri pe care nu prea le intelegeam, dar eram politicoasa.
Apoi, prin August in acelasi an mama a pomenit de un film pe care il avea de la o eleva [ea e profesoara] si spunea ca toata lumea era inebunita dupa film, actori, etc. Numele sau era Twilight. Nici macar nu stiam ce inseamna. Dar, oricum, mi-am adus aminte de ceea ce mi-a spus fata aceea si am tinut neaparat sa il vedem.
In fata ecranului de la televizor, acolo unde am transferat filmul, eram cu sufletul la gura in legatura cu ceea ce voi vedea.
La sfarsitul filmului pot spune doar ca mi-a placut cu adevarat.
Si cam atat de zis. Urma sa trec clasa a -V- a, la cel mai bun colegiu din oras, nu mai aveam timp de vizionari. Numai ca la o petrecere vorbeam cu o colega despre mai multe, iar ea mi-a spus ca filmul ei preferat e Twilight. I-am zis ca stiu filmul si ca mai stiu ca urmeaza sa apara al doilea. Ea m-a intrebat daca am citit cartile. Eu i-am spus ca nu, chiar nu aveam habar ca exista asa ceva. Deci am vorbit cu ea si mi-a imprumutat prima carte. Mi-a placut la nebunie. Apoi parintii mi-au cumparat-o pe a doua. In doua saptamani era citita. Iar cand sa o incep pe a treia, am cautat despre filmul respectiv pe internet. Pe google am zis sa incerc sa vad daca apare ceva la bloguri.
Si,...oho, cate erau! Am intrat pe cateva si am vazut ca sunt stiri noi despre actori,...peste doua seri m-am hotarat sa fac si eu unul. Prima idee a fost negru. Si, ca sa vezi, imaginea pe care o am in momentul acesta. Apoi m-am chinuit sa postez prezentarea pe scurt a cartilor, prezentarea pe scurt a personajelor...pana cand am inceput cu cele mai noi stiri ale actorilor si nu numai.
Dar am vazut ca alte site-uri au widget-uri.
Vai, dar cat m-am chinuit! Nu pot sa uit ca 2 saptamani mi-a luat sa imi dau seama cum sa pun un sablon care nu e din blogger. Alta saptamana sa inteleg codul html, cu care m-a ajutat tata, dandu-mi o carte numai despre asta. Acum cred ca as accepta o provocare in a face un cod html pentru orice.
In ansamblu, pentru fiecare bucatica de de site m-am chinuit singura, mai mult sau mai putin, afland din ce in ce mai multe.
Nu cred ca as putea renunta la acest site care m-a invatat atatea.
Rectific, sigur nu renunt.