Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

joi, 3 iunie 2010

Cei doi ar putea juca intr-un film impreuna...

Producatorii de la Hollywood au oferit mai multe propuneri pentru doi dintre cei mai in voga tineri actori, Miley Cyrus si Taylor Lautner, sperand la o colaborare intre cei doi pe marile ecrane.




Insa nici Miley nici Taylor nu au confirmat semnarea vreunui contract in care sa fie implicati impreuna, in special din cauza programului aglomerat pe care il au de urmat cu strictete.

Taylor va lua in viitorul apropiat rolurile principale din filmul Cancun si din Stretch Armstrong, dar va trebui sa continue si filmarile la urmatoarea parte din seria Twilight, The Twilight Saga’s Breaking Dawn.

Miley se pregateste serios de o cariera cinematografica, dupa succesul de casa pe care l-a avut cu The Last Song urmand sa apara in inca 4 filme.

Niciun comentariu: