Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

marți, 13 aprilie 2010

Declaratii de la Rob

Robert Pattinson despre Kristen Stewart: "Este cea mai dulce, cea mai deşteaptă şi cea mai puternică fată pe care o ştiu!"
Deşi sunt mereu văzuţi împreună, îşi fac declaraţii publice şi lasă loc de interpretări, cei doi actori din Twilight nu au recunoscut niciodată relaţia dintre ei. Relaţie pe care Robert o consideră "specială." "Eu şi Kristen avem o legătură specială, Kristen este cea mai dulce, deşteaptă şi puternică fată pe care o ştiu! Dacă avem sau nu o relaţie, prefer să nu spun pentru că oricum vorbele mele sunt răstălmăcite prea mult şi ajung `bârfe vechi` până când acest interviu este tipărit." a declarat actorul, care spune că presa l-a cuplat cu multe actriţe cu care a lucrat şi cu care nu şi-ar da întâlnire niciodată!"Am fost `cuplat` cu multe dintre actriţele de la Hollywood, majoritatea prostuţe şi superficiale cu care nu mi-aş da întâlnire niciodată!" În ceea ce priveşte viaţa sa profesională, Robert Pattinson crede că evoluţia carierei sale seamănă cu cea a lui Leonardo DiCaprio şi tot ceea ce îşi mai doreşte este să câştige un premiu Oscar până la împlinirea vârstei de 30 ani. "Nu pot decât să sper la un rezultat ca al lui Leonardo DiCaprio. Dorinţa mea: să câştig un Oscar înainte de a împlini 30 ani. Dar încă mai am un drum lung de parcurs

Niciun comentariu: