Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

vineri, 16 aprilie 2010

Rob este cam neascultator


O parte din familia lui Robert Pattinson este foarte nemultumita de starul din Twilight, din moment ce viata tanarului actor este complet diferita de cea de dinainte de a cunoaste faima mondiala.
Si iata cum matusa sa din Marea Britanie, Diane Nutley, a spus revistei Star Magazine ca Rob s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, si ca este aproape de nerecunoscut pentru ea. Respectiva matusa crede ca familia ar trebui sa aiba mult mai multa importanta in programul zilnic al nepotului sau. In schimb, Rob a intors complet spatele rudelor, fapt pentru care Diane Nutley este gata sa il faca pe Rob “un nesimtit!”
“E ca si cum am fost dati complet la o parte si a uitat de noi. E ironic sa vezi cum celebritatea afecteaza atat de mult oamenii. Nici intr-un milion de ani nu mi-as fi imaginat ca Robert s-ar fi putut schimba atata.”
Deocamdata, Robert pare preocupat de felul in care sa o prezinte pe Kristen parintilor sai, dupa o vizita in urma cu cateva zile din partea viitorilor (?) sai socrii.

Niciun comentariu: