Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

duminică, 25 aprilie 2010

Interviu cu Robert in revista Glamour

Dupa vizionarea acestui film trebuie sa intreb:cum ai vrea ca cineva sa isi aminteasca de tine?
Nu vreau ca cineva sa isi aminteasca de mine in vreun fel anume.Din mai multe motive,prefer sa fiu o persoana anonima, sa trec pe strada neobservat,iar moartea mea sa fie ceva cert,si nimanui sa nu ii para rau din cauza ca am murit.
Ai spus ca Remember Me este cel mai personal proiect pe care l-ai avut pana acum.
Da,pentru ca am fost implicat in fiecare aspect al filmului.Am crezut ca pot interpreta acest personaj deoarece avem multe asemanari,dar curand dupa aceea am realizat ca si eu si cel caruia i-am dat viata suntem foarte diferiti.
Regreti ca te-ai implicat atat de tare in acest rol?
Intr-un fel da,regret.Pentru ca aveam o idee in minte despre cum as vrea sa il interpretez inainte de inceperea filmarilor,dar am sfarsit prin a juca un personaj complet diferit.Intotdeauna uit ca indicatiile se schimba dupa ce filmarile incep.Am incercat sa dau ce-i mai bun din mine si rezultatul final nu a fost ceea ce ma asteptam.Dar totusi a ramas ca o experienta pozitiva pentru mine,deoarece am avut ocazia sa invat multe.
Personajul tau este rebel,iti poate asemana?
Da,dar ceea ce se intampla este ca imi aminteste mai degraba de sora mea si prietenii ei.Ei m-au inspirat cand am venit la castngul pt acest rol.
Ai avut crize de personalitate,acum ca ai peste 20 de ani?
Desigur!Cu totii ne traim adolescenta ca si cum ar fi o perioada scurta de libertate si nu ne place sa acceptam lumea asa cum e ea,dar cand implinesti 20 sau 21 de ani realizezi ca in cele din urma te-ai adaptat cu realitatea.Nu este niciun adolescent care sa nu fi avut o criza de personalitate.Cand aveam 21 de ani am avut o criza de genul asta deoarece credeam ca nu mai sunt tanar,si eram obsedat de gandul ca interpretez intr-un mod fals personaje care nu au nimic in comun cu mine.Din fericire am trecut si de acea faza.
Cum e sa traiesti stiind ca toata lumea vrea o parte din tine?
Cel mai important lucru este sa iti controlezi modul de viata,si sa o faci cat de mult poti.Pe de o parte,ai fani care te urmaresc,fotografi,si asta te face sa te simti nervos,nelinistit,dar totodata facilitezi de ocazii de a te implica in proiecte precum este Remember Me,care este un proiect in care am vrut foarte mult sa apar si nu multi actori au oportunitatea de a face asta.
Iti este frica sa fii cine esti defapt?
Desigur!Acum sunt hiperconstient de fiecare pas pe care il fac,am din ce in ce mai putina libertate,nu-mi pot permite sa fac vreo greseala,de orice natura ar fi ea,si in acelasi timp imi este frica de a fi un barbat cu prea mult succes.Sfarsesc prin a ma vaicari in fiecare zi.
Multi oameni spun ca ti-ai inceput cariera exact ca Leonardo DiCaprio dupa Tianic.Tu ce crezi despre asta?
Este ciudat deoarece eu abia am inceput sa joc in filme independente si DiCaprio a fost nominalizat pentru Oscar pe cand avea cam 11 ani (NOTA din partea reporterului:Avea de fapt 19 ani,pentru What's Eating Gilbert Grape,in 1993).Deci situatia sta altfel.El a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina si sa fie actor,iar eu am avut doar oprtunitatea de a-mi incerca sansa.Si totodata cu toata agitatia din jurul meu ma simt ca si cum eu nu am posibilitatea de a invata asa cum el a invatat de cand era un copil la Hollywood,deci eu sunt pe cont-propriu.
Presiunea de a fi Robert Pattinson trebuie sa fie foarte puternica,dar sa fii un actor presupune sa castigi milioane si milioane de dolari acum.Esti aproape ca o marca.
Nu pot sa neg ca acesta este adevaratul monstru,si daca nu lucreaza cu mine,lucreaza impotriva mea.Adica,din ce in ce mai multi oameni cred ca ma cunosc,si cu atat mai mult vreau sa ma ascund si sa ma indentific pe mine insumi cu altcineva.Oamenii obisnuiesc sa ma intrebe daca imi e frica sa interpretez rolurile,dar ceea ce ma sperie pe mine cu adevarat este sa fac o gramada de bani cu un singur personaj,deoarece acest lucru imi limiteaza cariera.In Hollywood totul este despre rezultatele box office.Cu cat faci un film care sa produce senzatie,cu atat oamenii te vor cataloga si vor spune ca ai dat lovitura.Si nu cred ca acest lucru e just,deoarece nu tot ceea ce faci se transforma in aur,iar eu cu siguranta vreau sa ma axez pe diferite tipuri de filme,din care vor rezulta diferite tipuri de profit.
Ce fel de filme vrei sa faci?
As vrea sa fac filme mici,care oricum m-ar face somer in 10 ani.Asa ca trebuie sa ma gandesc foarte bine la orice pas fac.Stiu ca nu pot intoarce spatele in totalitate filmelor cu succes.
Este vreun actor care iti place?
Joaquin Phoenix si Ryan Gosling au facut filme minunate.Dar Joaquin este eroul meu deoarece nu ii pasa de bani,si nici de ceea ce cred oamenii despre el.
Si acum...spune-mi adevarul:esti singur?
Si cu asta ai terminat (rade) ,sunt eu singur?

Niciun comentariu: