Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

marți, 13 aprilie 2010

Iubire interzisa, sau poate nu

Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din “Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon“, a recunoscut ca are o relatie amoroasa cu actrita Kristen Stewart, interpreta personajului Bella.
Dupa intense speculatii in presa internationala, Robert Pattinson si Kristen Stewart au recunoscut, in sfarsit, ca sunt iubiti, iar relatia lor a inceput inca din 2009. Actorii din “
Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon” au dorit sa apara impreuna, ca un cuplu, la gala premiilor BAFTA din Londra, insa au ajuns in cele din urma separat la eveniment.
“E extrem de dificil, dar, da, suntem impreuna. Nu putem mereu sa ajungem in acelasi timp intr-un loc, din cauza fanilor. E o adevarata nebunie. Aceasta ar fi trebuit sa fie prima noastra aparitie in public in calitate de cuplu, insa a fost imposibil. Suntem acum impreuna, aici, la un eveniment public, insa nu e deloc usor. Trebuie sa facem toate acele lucruri pentru a nu atrage atentia.”, a declarat Robert Pattinson.
Kristen Stewart, in varsta de 19 de ani, a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita debutanta, la gala premiilor BAFTA, pentru rolul din “
Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon”.Dupa gala, Kristen si Robert s-au deplasat la Grosvenor House Hotel pentru petrecerea de dupa ceremonie, de unde cei doi au plecat la putin timp dupa miezul noptii.
Zvonurile despre relatia dintre cei doi actori au aparut imediat dupa lansarea primului film din franciza “Amurg / Twilight“, la sfarsitul anului 2008. Catherine Hardwicke, care a regizat “Amurg / Twilight”, a remarcat puternica atractie dintre cei doi in timpul filmarilor, insa i-a transmis un avertisment lui Pattinson, deoarece Kristen Stewart avea doar 17 ani in acel moment: “Dupa ce l-am distribuit in film, i-am spus: «Rob, nici macar sa nu te gandesti sa ai o relatie cu ea. Nu are inca 18 ani. Vei fi arestat”.
Relatia dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson a inceput in vara anului trecut, in timpul filmarilor pentru al doilea lungmetraj al seriei, intitulat “
Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon“.

Niciun comentariu: