Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Intai as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat atat de mult:

~ Ii multumesc tatalui meu pentru ca el a fost cel ce mi-a aratat cum se creaza un blog.

~ Ii multumesc mamei mele pentru ca de fiecare data vroia sa vada noutatile pe site.

~ Le multumesc bunicilor mei, care, chiar daca nu sunt in de-al de internetului tot le-a pasat de ceea ce am facut si mi-au laudat munca.

~ Ii multumesc domnului meu diriginte, care, poate fara incurajarile lui acest blog nu ar mai fi fost in picioare.

~ Ii multumesc colegei mele Mihaela, care, fara ea, nici nu stiam ca exista cartile din seria Amurg, eu vazand doar primul film la vremea respectiva.

~ Le multumesc colegelor mele Diana si Corina pentru ca m-au ajutat un timp cu detinerea blogului.

~ Le multumesc Ioanei si lui Radu pentru ca m-au ajutat cu postarile, si anume mi-au dat poze noi, respectiv filme create de fani.

~ Si, nu in ultimul rand, le multumesc cititorilor mei.

sâmbătă, 3 aprilie 2010




Pentru fanii cartilor Twilight am o mare noutate: Stepheny Meyer publica o noua carte, dar nu despre Edward si Bella, ci despre un vampir nou “nascut”. Cartea se intituleaza “A doua scurta viata a lui Bree Tanner”, si este o povestire (de 200 de pagini) despre una din vampiritele transformate de Victoria pentru a o omori pe Bella.

Autoarea declara pe site-ul ei oficial ca a inceput aceasta poveste in timp ce edita Eclipsa, si era inca in lumea vampirilor; isi imagina povestea din punctul de vedere al unui nou vampir, avand in vedere ca Bella nu trece prin toate aceste experiente. Se pare ca aceasta povestire a fost folositoare atat directorului filmului Eclipse cat si celor care vor interpreta rolurile lui Riley, Victoria, si Bree pentru ca in felul asta pot intra mai bine in pielea personajelor. Noua carte va iesi in America in iunie, si scriitoarea crede ca in felul asta fanii o vor intelege pe Bree inainte de a vedea filmul.

In imaginea de sus este Jodelle Ferland, actrita de 15 ani care o interpreteaza pe Bree in filmul Eclipsa.

Niciun comentariu: